torstai 17. tammikuuta 2013

Kolmiohuivi

Tunnustan että en osaa neuloa. Oikeasti. No okei, johtuu ehkä siitä että en ole yrittänytkään neula muuta kun oikeaa ja nurjaa. En ole uskaltanut. Nyt siihen tulee muutos!
Lupaan siis itselleni että opettelen neulomaan isompiakin projekteja tämän vuoden aikana. (sukkia ei lasketa)

Aloitinpa tällä kolmiohuivilla. Huivi menee lahjaksi 60 vuotta täyttävälle anopilleni.

                                             Malli: Lehmus
                                             Lanka: Novita Rose mohair (200g)

Pieni rakas tyttärenikin ihastui huiviin.


Hetki meni ennenkuin lähti kulkemaan mutta loppua kohden alkoi jo sujumaan. Tyttäreni pääsi hetkeksi leikkimään huivilla ja olisi varmasti pitänyt sen itsellään. Lankaa oli vain 200g joten ei kamalan suureen huiviin  riittänyt. Sitäpä vain ihmettelin että miksi sanovat mohair langaksi kun mohairia vain 35% ja loput akryyliiä? Muin mielestä huijausta.. No kivan pehmeää tuokin on mutta luulen kyllä että katselen muita mohair lankoja seuraavalla kerralla.. Silti kaiken purkamisen jälkeen ( tapahtui alussa aika paljonkin) voin taas sanoa olevani tyytyväinen itseeni ja taas kerran olen ylittänyt itseni ihan kunnolla.
En olis ikinä uskonut että tulee valmista ( ja vielä n. 3-4 päivän aikana). Ja tässä ajassahan kuuluu huomioida että minulla on jaloissa 7kk ikäinen pieni tempperamenttinen prinsessa vaatimassa syliä ja repimässä lankakeriä. Hauskaahan se vain on kun neitikin haluaa osallistua.
Jospa sitä uskaltaisi neuletakkia kokeilla? Jotenkin kauhistuttaa että osaanko mutta eihän sitä ikinä opi jossei edes kokeile. Saa nähdä milloin uskallan projektin aloittaa mutta kivaa lankaa täytyy joka tapauksessa löytää ensin. Niin ja malli tietenkin myös. 

2 kommenttia:

  1. Oi! Hienoa kun uskaltaa lähteä uusiin, isompiin projekteihin, minäkin juuri koitan rohkaistua tekemään muutakin kuin sukki. Anoppisi tykkää varmasti!-Annika

    VastaaPoista
  2. Kiva huivi, onnea uudesta aluevaltauksesta!
    Ei ne takitkaan sen vaikeempia oo, oikeeta ja nurjaa vaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!