sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäiset valmistuneet

Vuoden ensimmäiset valmistuneet työt uskaltaa nyt julkaista kun menivät lahjaksi. Keskeneräisiä töitähän kyllä riittää. Miehelle lupasin myös ne tunisialaiset lapaset ja toinen on joulukuussa jo valmistui mutta toista lapasta en ole ehtinyt/jaksanut aloittaa..

Kaverin lahjojen kanssa tuli vähän kiire jotenka mitään kamalan erikoista ja vaikeaa on turha siinä tilanteessa odotella. Anteeksi. Siispä en lähtenyt etsimään ihania sukkaohjeita (olisin kyllä halunnut) vaan heitin päästäni jonkun oman viritelmän. Päätin kokeilla palmikoiden neulomista ja eihän se niin vaikeaa ollut kun kuvittelin. Erikoisempien palmikoiden ohjeita siis metsästämään! 

Tässä nämä "Noora- sukat" jotka sai nimensä syntymäpäiväsankarin mukaan. Ei mikään kamalan omaperäinen ohje ja tiedän että näitä ovat varmasti monet tehneet mutta kun en mistään ohjeista katsonut enkä mistään muualtakaan kurkistellut niin katsoin oikeudekseni nimetä sukat itse. Lankana Novita wool.

 Vielä saa harjoitella sukkien tekoa niin ettei mitkään silmukat koskaan ikinä irvistelisi niin inhottavasti eikä joutuisi niiden kanssa aina tappelemaan (ihme reikiäkin saattaa ilmestyä ja sitten joutuu tekemään kaiken uudestaan). 


Näillä villasukilla ei ainakaan pitäisi liukastua!

Perhosen ohje löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Olipas kivat palmikkosukat! :) Täytyypä kokeilla itsekin, tähän mennessä on tullut tehtyä vain tavallisia ja kirjoneulesukkia, mutta josko nyt tämä kannustaisi sitä palmikkoakin tekemään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä taas kerään rohkeutta että uskaltaisin kirjoneuleita kokeilla :)

      Poista

Kiitos kommenteista!