perjantai 10. toukokuuta 2013

Tuliaiset

Mies kävi jokin aika sitten Tallinnassa. Pyysin tuomaan lankaa ja kuvittelin että sieltä tulisi kerä tai kaksi. Pahimmassa tapauksessa vielä jotakin akryylilankaa. Yöh. Niinpä ilmoitin että koostumus saisi olla suurimmaksi osaksi villaa.

Tässä miehen saalis:


Kiekot ovat siis hahtuvalankaa josta pitäisi jotakin kivaa keksiä, ideoita? Jos en muuta keksi niin huovutan tossuja. 100% villaa on kaikki. En olisi ikinä miehestäni uskonut.

Keltaiselle langalle olisi jo idea valmiina mutten tiedä riittääkö lanka. Harkitsen tilaavani sitä lisää..


Vieläkin on muutto kesken ja neiti 11kk on päättänyt ettei äiti saa tehdä käsitöitä. Mikään ei siis ole valmistunut.. Virkattu pitsinen pyörötakki oli hihoja vaille valmis. Sitten päätin, että haluankin jotakin yksinkertaisempaa ja selkeämpää joten purin usean tunnin työt sen pidempään miettimättä. Villatakki on siis edelleen tulossa ja virkattuna mutta eri mallilla. Mitään valmista mallia ei ole joten virkkaamalla ja purkamalla edetään. Vielä ei siis ole tarvinnut purkaa mutta sekin voi olla pian edessä.

3 kommenttia:

 1. Sama homma täälläkin, neitokainen 11kk on kans sitä mieltä että silloin vaan äiti saa tehdä käsitöitä kun hän nukkuu... näillä mennään ainakin nyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä ei vaan oikein haluta nukkuakkaan... eiköhän tämä tästä ajan kanssa rauhotu :) Kovasti ainekin yritän innostaa jo tyttöä virkkaamaan yhdessä äidin kanssa :D

   Poista
 2. Uskomaton suoritus mieheltä! Pisteet! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!