perjantai 31. toukokuuta 2013

Villatakki keskellä kesää

Se on valmis!

Kaikki alkoi pitsisestä ympyrätakista. Oli muuten jo hihoja vaille valmiskin. Sitten päätin että haluan jotain yksinkertaisempaa, selkeää..Aloitin siis alusta. Taas takki oli hihoja vaille valmis kun huomasin sen olevan liian pitkä. Purin ja aloitin alusta. Takin valmistuttua huomasin virkanneeni toisen hihan väärinpäin joten sekin piti purkaa. Nyt takki on kuitenkin valmis.


Malli: Oma
Lanka: Novita Nalle (n. 500g)
Koukku: 5mmNyt on ollut niin lämpimät kelit että joutui takki suoraan kaappiin odottamaan viileämpiä säitä!
Itsensä kuvaaminen on niin haastavaa että enpä niitä kuvia esittele. Jos sisko suostuisi takin malliksi joskus myöhemmin, siis ellei hän huku siihen.
5 kommenttia:

 1. Sinä osoittaudut päteväksi alkajaksi....mulla virrkkaus ei oo vahvinta ja sinä päräytit noin hienon villatakin!! Pyri kasvattamaan kokemusta tekemällä mukavia haasteita!!! Sillä kun on jano niin sitä pitää ruokkia!!! Joten luota itseesi!!!!! Hikisiä kutimia vaan näillä lämmöillä!! Terveisin Päivi Sjoelta

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta! Suurin haaste on aina uskaltaa tehdä jotain uutta. Yritän muistaa että kaikki tähänkinasti tekemistäni töistä on ollut minulle uusia ja silti olen niihin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on niin mukavia ideoita että niitähän on alettava seuraamaan ihan vakituisesti ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti neulomus.:) Itsekin olen suunnitellut vähän samantyylistä neuletta talveksi, mutta en tiedä ehdinkö neuloa sitä kun on niin paljon muita "tärkeämpiä" neuletöitä.

  VastaaPoista
 5. Mäkin haluun tämmösen! :D Oliko sulla tähän ohje vai keksitkö ihan itse? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!