lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksy tuli taas.

Eipähän ole tullut paljoa päiviteltyä koko kesän aikana. Puikot on kyllä viuhuneet mutta mikään ei ole valmistunut. Koulukin alkoi ja käsitöille on entistä vähempi aikaa. Innostus ei silti ole kadonnut mihinkään ja jahka saan aikaiseksi niin kirjoittelen taas vähän useammin. Varmasti.

Joululahjojakin olen ruvennut jo miettimään ja joitakin tekemään. Yksi lahja jopa valmistui! Nimittäin nämä:Siinä olisi hieman käyrät sukat. Muoto johtuu tuosta vahvistetusta pohjasta joka auttamatta jää hieman lyhyemmäksi. Toivotaan että lahjan saaja on silti tyytyväinen ja sukat istuvat jalkaan. 

Kamalasti on tullut ostettua lankoja ja välineitä vaikka tuntuu kuin kaikki vähän junnaisi paikoillaan. Mutta kyllä nämä viileämmät ilmat saavat motivaation paljon korkeammalle. Koulussa tulee myös neulottua mutta mitään aivokapasiteettia vaativia töitä en ole viitsinyt ottaa mukaan. Haluaisin neuloa itselleni villatakin talveksi. Mieluiten ennen joulua. Katsotaan ehdinkö! 

Koitanpa jatkossa ottaa tämän bloggailun hieman vakavammin ja saada enemmän aikaiseksi. Hienoja suunnitelmia olisi paljon ja mielelläni niitä toteuttaisin. 

3 kommenttia:

 1. Mukavaa, että palailet bloggailun pariin taas enemmän, mutta elä ota stressiä. Harrastushan se on ja siitä kuuluu nauttia, vaikka kyllä sitä tosiharrastajalle aina toisinaan iskee ahdistus kun ei saa töitä valmiiksi vaikka intoa olisi =)

  Mukavaa alkavaa syksyä! =)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka tutulta kuulostaa!! :D Ja hienot sukat olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia.
  Kyllä täällä on välillä niin turhautunut täti kun tuntuu ettei mitään saa valmiiksi. Valmistuminen on kuitenkin mulle se kaikista paras kohta koko hommassa! Nautin siitä kun näkee valmiin työn kaiken vaivan jälkeen

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!