lauantai 5. lokakuuta 2013

Villasukat ihan vain itselle.

Neuloin ensimmäistä kertaa villasukat ihan vain itselleni. Se oli vaikeaa. Nytkin on ihan kamalan huono omatunto ja tuntuu kuin ne olisivat jotenkin menneet hukkaan. Jotain muutakin käyttöä olisi löytynyt.
Mistä tämä tunne sitten tulee? En tiedä. Jokatapauksessa olin kipeästi villasukkia vailla joten tulivat kyllä tarpeeseen. Jotenkin en vain osaa tehdä itselleni kun aina voisi antaa lahjaksi tai myydä ja ostaa lisää lankaa!

Halusin tehdä sukista yksinkertaiset ja nopeat. En kuitenkaan mitään ihan perussukkaa. Neulomiseen meni muutama ilta kun keskittyminen oli vähän mitä sattui. Nopeasti kuitenkin omasta mielestäni valmistuivat.

Lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää. Sopivan yksinkertaiset omaan makuun. Pieni takaisku kuitenkin tuli kun rakas tyttäreni sai katkaistua KnitPro puikkoni. Neuloin siis pyöröillä mutta kun olivat ainoat vaihdettavat 3mm.. En myöskään omista/muista omistavani 3mm sukkapuikkoja joten sävelsin yli puolet toisesta sukasta rikkinäisillä pyöröpuikoilla. Mahdotonta? Ei ole.
Paljon muutakin keskeneräistä on vielä puikoilla ja toivon saavani nopeasti valmiiksi jotta niitä pääsisi esittelemään.

Näissä tunnelmissa päätän tämän postaukseni5 kommenttia:

 1. Joskus saapi olla itsekäs ja pitääkin! Joskus itsellekkin pitää neuloa ;)
  Itsekkin tein piiitkästä aikaa itselleni yhdet villasukat, mutta nyt sitten tilausten pariin...

  VastaaPoista
 2. mulla on aivan sama ongelma, itselle en malttaisi millään tehdä!!! kuljen siis ikivanhoissa nukkaisissa sukissa ja uudet sukat päätyvät lahjoiksi :) millonkohan ihmiset kyllästyvät kun aina oon sukkia tyrkyttämässä? :D

  VastaaPoista
 3. Joskus yksinkertainen malli on kaikkein kaunein. :) Aivan ihanan väriset sukat. Blogissani on haaste odottamassa http://lady-knit.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

  VastaaPoista
 4. Aika vähän on tullut sukkia neulottua mutta nämä olivat tosiaan ensimmäiset jotka olen koskaan itselleni tehnyt. Sitä kyllä suunnittelee itselleen vaikka mitä mutta valmistuessa ne sitten antaakin pois. Mollie kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut, olet voittanut blogini arvonnassa 100g suomalaista lampaanvillalankaa :)
  Laitatko osoitetietosi minulle sähköpostilla niin laitan kerän postiin.

  draweme /at/ hotmail piste com

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!