perjantai 24. tammikuuta 2014

Fantti

Pitkästä aikaa on tullut virkattua. Hetken kesti kun taas pääsi jyvälle hommasta mutta kyllä se siitä. Töissä on tullut kokeiltua muutamaa ohjetta ja tässä olisi yhden kokeilun tulos. Tässä on Fantti.
Fantti on virkattu kaksinkertaisesta Novita Miamista ja kokoakin tuli ihan mukavasti. Käsialani tosin vaihteli sen verran että jokainen raaja on hieman eri kokoa.. Korkeutta norsulta löytyy arviolta vajaat 40cm ( on vielä mittaamatta). Paitakin olisi pitänyt neuloa hieman kireämmäksi. Koitin pitää käsialani löysällä kun en uskonut paidan menevän muuten norsun ympäri ja yllätys yllätys siitä tulikin liian löysä. Ajattelin antaa Fantin tyttärelleni hänen syntymäpäivänään kesäkuussa, mutta siihen saakka saa herra marinoitua vaatehuoneessa piilossa. Toistaiseksi hän kuitenkin istuu työpöydälläni Novitan toimistolla jossa vietän 4kk mittaista työharjoitteluani. 

  

15 kommenttia:

 1. Ai että miten hieno! Onko tähän ohjetta olemassa vai pitäiskö osata omasta päästä tehdä? Minä kun en ole mikään virkkaaja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On olemassa mutten tiedä onko sitä julkaistu. Koitan selvittää asiaa. Mutta ei se omasta päästä tekeminenkään ole mahdotonta jos yhtään osaa muotoilla virkkauksiaan :)

   Poista
 2. Ihana. Haluaisin ehdottomasti myös tehdä tuollaisen. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana fantti! Tosi hyvin käy sille tuo raitapaita :)

  VastaaPoista
 4. Ihana fantti!ja sinä onnellinen novitalla harjoittelussa...lainasin just ite kirjastosta monta amigurumi kirjaa jossa on tämmöisiä vähä isompiakin juttuja,en oo ite aloittanu viel,mut mieles on

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) joo on kyllä ihan mieletön paikka :) itseä kiinnostaisi nyt neuloa näitä pehmoleluja.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) joo on kyllä ihan mieletön paikka :) itseä kiinnostaisi nyt neuloa näitä pehmoleluja.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva fantti. Mulla olis kans hinku päästä tekemään näitä pehmoleluja pikkuiselle. Pitää vissiin ottaa itseä nyt niskasta kiinni ja opetella uudelleen virkkaamaan!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana!! Ohjetta minäkin kaipailisin. Pojan huoneeseen tekisin, kun värisävykin olis sinne just passeli :)

  VastaaPoista
 9. Ihana Fantti tosiaan, ohje kelpaa tännekin jos sellainen vaan julkaistaan (vinkkinä vaikka sinne Novitalle ;) )

  VastaaPoista
 10. Tosi hellyttävän näköinen Ronsu <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!