perjantai 3. tammikuuta 2014

Tonttutyttö

Joulu ja uusivuosi tuli ja sitten taas meni.. Puikot suhisivat ja koukkukin oli ahkerassa käytössä mutta eipä siinä tohinassa mitään kuvia ehtinyt ottamaan.. Sukkaa, kaulaliinaa, baskeria ja tossuja valmistui jokunen mutta todistusaineistoa ei ole kuin yhdestä kaulaliinasta ja nekin kuvat epäonnistuneita..

Ennen joulua valmistui kuitenkin tytölle tonttulakki jota on jo ahkerasti pidetty päässä. Malli on omaa tuotantoa joskin tarvitsee vielä hieman tuotekehittelyä. Jossain vaiheessa olisi ohjettakin luvassa, kunhan saan lakin näyttämään mieleiseltä.Kokeilimme neidille myös mummolta saatua takkia. AIVAN liian suuri oli vielä ja meinasi neiti ihan hukkua siihen. Jospa olisi ensi syksynä sopiva.  
Paljon olisi käsitöitä kuvattavana mutta jotkenkin on kamalan vaikeaa saada aikaiseksi. Laatu ei miellytä, sää ei miellytä, valo ei miellytä... Eikä sitä aikaakaan oikein tunnu olevan. Taidan näin uuden vuoden kunniaksi luvata että kunhan saan sen lottovoiton niin heti ensimmäiseksi ostan kunnolliset vehkeet kuvaamista varten!
Niin ja hei! Missä se lumi viipyy? Koita nyt sitten talvisia kuvia ottaa tuolla kurassa. 

Näin viimeiseksi ajattelin esitellä ainoan todisteen joululahjoista. Yksi kuva, eikä siitä edes näe mistä on kyse. 


Eikös ole hieno? Siitä kun näkee niin selvästi mistä on kyse. Tuubihuivi siitä tuli ja saaja ainakin väitti olevansa tyytyväinen. Lupaan tässä samalla että tänä vuonna lahjat tehdään ajoissa eikä niitä päätellä matkalla joulunviettoon. 


6 kommenttia:

 1. miten suloinen takki!! Ja tyttö :)

  VastaaPoista
 2. piti kirjoittaa lakki :) ei takissakaan mitään vikaa ole :D

  VastaaPoista
 3. Tyttönen näyttää mahdottoman suloiselta takissaan!

  VastaaPoista
 4. Ihan mieletömmän söpö tuo ylin kuva. Etenkin kun kuvassa ei näy mitään mihin verrata tytön kokoa - näen pikkusen Peukalo-Liisan hangella :) Ihana tuo lakki!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :) kovasti odottelen että takki olisi joskus sopiva niin että sitä voisi ihan oikeasti käyttää.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!