perjantai 17. lokakuuta 2014

Sinistä

 Pieni nuttu isolla myssyllä... Nämä valmistuivat jo jonkin aikaa sitten. Neuletakki lojui korissa useamman kuukauden nappeja odottaen. Neuleen aloitti poikapuoleni edesmennyt isomummi ja minä pääsin sen viimeistelemään. Ohje ei siis ole tiedossa vaan jatkoin neulomista siitä mihin tämä isomummi oli jäänyt. Nutusta puuttui noin puolet sen saadessani. Myssy onkin sitten omaa käsialaa ja koko tuli arvioitua hieman väärin. Toisaalta myssyä voikin sitten käyttää pidempään kun kokoa on hieman enemmän. Nuttu on kokoa 50 cm ja myssy arviolta n. 60cm.
Kun tyttärelleni joskus samanlaisia myssyjä puin niin mielestäni koolla ei ollut niin merkitystä. Isompikin myssy istui ihan kivasti ja pienempi venyi sopivasti. Silti olisi ollut kiva kun koot olisivat osuneet paremmin nappiin. Ja napeista puheenollen... Saan kyllä yhden napin kiinnittää uudestaan..


Lankana oli 100% merinovillaa (baby merino) mutta merkkiä en muista. Valitettavasti itsellä ei kuitenkaan ole näille käyttöä. Ehkä pistän myyntiin jos joku niistä sattuu kiinnostumaan.

Ihanan pehmeää neulottavaa ja tuo värikin on minusta kaunis.

Kävin tässä lankavarastoja läpi ja niin monta ideaa taas olisi. Kun vain olisi aikaa kaikki tehdä. Isoon koriinkaan ei kaikki keskeneräiset mahdu. Sitäpaitsi alkaa Karkkineuleella olemaan kiire. Toinen hiha olisi melkein valmis ja toinen tekemättä. Pientä viimeistelyäkin olisi hihojen jälkeen luvassa.

... Hups. taisin paljastaa vähän liikaa.

Into alkaa kyseisen neuleen kanssa jo loppua. On nimittäin pyörinyt nurkissa jo niin kauan että haluan sen valmiiksi. Pitäisi vain jaksaa neuloa.Muutama välityökin on valmistunut karkkeilun ohessa. Tyttäreni sai sukat joista kuvia myöhemmin ja itse sain kämmekkäät. Kämmekkäät ovat vielä kuvaamatta, siihen kun tarvitsen assistenttia.
Ps. 
Täällä tapahtuu nyt paljon. Saas nähdä missä vaiheessa pääsen kertomaan uutisia.
Innoissani olen ja odotan kovasti että alkaa tapahtumaan mutta aikaa se vie.

2 kommenttia:

  1. Onpas suloinen setti <3 Pitäisi omallekkin pojalle tehdä villapusakka muttakun on muutenkin niin monta työtä jo kesken :/

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!