perjantai 1. maaliskuuta 2013

HIRVI-lapaset

Yöllähän saa aina kaikista parhaat ideat, eikö? Niin ainakin minulla. Ideaa hauduttelin muutaman päivän jonka jälkeen oli aivan pakko saada idea paperille. Kyseessä oli siis lapanen.. HIRVI lapanen..
Eihän tämä mikään maailmaa mullistava kuningasidea ollut mutta.. Kun on pakko toteuttaa niin on pakko toteuttaa. Tunnistaako kukaan itseään?


Itse lapasta en lähtenyt neulomaan kuin vasta muutama päivä sitten kun sain langat. Oli ihan ehdottoman tärkeää neuloa nämä lapaset ruskeasta ja luonnonvalkoisesta. Mikään muu värihän ei siis käynyt. Näitä värejä minulla ei myöskään ollut. Lankamaailmassa piipahdettuani kuitenkin sain lankani (en meinannut siitä jättimäisestä valikoimasta mitään löytää.) ja pääsin neulomaan. Totesin tuon reissun jälkeen että taidan suosia nettikauppoja. Helpompi valita mitä haluaa, eikä tarvitse kävellä ympyrää ja hypistellä ja vaihtaa lankaa jajaja.. Olin siis aivan sekaisin siellä kaupassa, uskokaa pois. 


Lapasten langaksi päätyi Viking Ville joka oli niin ihanan pehmeää että pää ihan pehmeni. Oikeasti, tunsin olevani humalassa. En tiennytkään että tuollaisen tunteen voi saada pelkästä langasta. Toivottavasti pääsisin jatkossakin laajentamaan lankavarastoani ja kokeilemaan useita eri merkkejä.. 


Taas joudun tunnustaa tekeväni jotakin ensimmäistä kertaa. Ihan nolottaa. Mutta kyllä, ihan on ensimmäiset kirjoneuleeni (virkattuja lapasia en nyt laske mukaan). Tyytyväinen olen lopputulokseen vaikka varmasti on vielä paljon opittavaa! 

Hirvien ulkoilutusta.Ulkona oli niin kaunis ilma että innostuin kuvaamaan maisemia. Muistin taas miksi en sitä tee. Oli kuva miten onnistunut tahansa ( tai sitten täytyy vain myöntää ettei kuvaustaidoissa ole kehumista ) niin kuva ei koskaan vastaa sitä tunnelmaa mikä maisemaa kuvatessa on. Siispä en esittele teille kaunista maisemaa vaan ällötystä jonka ällöttävän olemuksen sain mielestäni vangittua aika onnistuneesti!?


Ps. Vihaan kuraa!


4 kommenttia:

Kiitos kommenteista!