tiistai 3. helmikuuta 2015

Kämmekkäät

Taas tauon jälkeen ajattelin esitellä valmiita töitä. Syytän taas tapani mukaan koulua ja perheasioita jotka ovat aiheuttaneet sen verran stressiä ettei valmistuneita töitä ole tullut esiteltyä. Monet työt on kuvattuna ja esittelemättä. 
Tässä olisi nyt kuitenkin Nallesta neulotut kämmekkäät jotka valmistuivat syksyllä. 
Lanka: Novita Nalle
Langanmenekki: 52g
Puikot:
Malli: Oma

En normaalisti ole kämmekkäiden ystävä mutta näin talvisin on mukava pitää ranteet lämpimänä niin neuloessa kuin koneellakin kirjoitellessa. 

Lopputulos on oikein mieleinen ja kämmekkäät ovat olleet kovassa käytössä.


Tarkoituksena olisi nyt lähipäivinä esitellä muitakin valmiita töitä. Valitettavasti joululahjat ja muutamat syntymäpäivälahjat ovat jääneet kuvaamatta. Yksi dinosaurus ja pitsisukkapari kummittelee vielä mielessä ja kyllä harmittaa ettei tullut kuvattua. 5 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia <3 Aina kateellisena katselen muiden blogien LAADUKKAITA kuvia koska omat on mitä on.. MÖH! :D Niin ja kauniit kämmekkäät. Jotenkin aluksi luulin että lanka on ihan muuta kuin Nallea. En tiedä miksi :P http://janika-rulla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mäkin oisin voinut arvella langan olevan jotain muuta kuin Nallea, näyttää niin ihanan.. rouhealta, tosi epä-nallemaiselta. Kehuin jo Facebookissakin, mutta tänne vielä: ihan todella kauniit kämmekkäät oot saanut aikaseksi :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Mä olen tehnyt samantyyliset joskus, mutta pelkällä nirkoreunalla. Nämä on kyllä kivemmat :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Kuvat tulee otettua ihan vain puhelimella ;) tulee parempia kun vanhalla kameralla mutta vaatii päivänvalon ja ulkona kuvaamista.

  Täytyy sanoa että itsekin yllätyin langasta. Yksi kerä tuota löytyi ja olin jo pitkään kyseistä kerää vältellyt.. neulottuna luulisi ihan toiseksi langaksi kuin miltä se kerällä näyttää. Värikoodia en muista mutta ruskeanharmaata on :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!