lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hippitiikeri


Alkuvuodesta valmistui tämä hupullinen neuletakki. Minulla oli n. 300g värikästä villalankasekoitetta josta halusin neuloa tyttärelleni villatakin. 
Katselin netistä kuvia eikä mikään malli oikein innostanut. Ennenkuin löysin kuvia hihasta hihaan neulotuista yksinkertaisista neuletakeista. Ajattelin että näin värikkäästä langasta ei kannata mitään ihmeellistä lähteä tekemään. 

Neuloin takin omasta päästä kuvan perusteella ja harkitsin purkamista todella monta kertaa. 
Ensinnäkin huomasin ensimmäisen hihan valmistuttua ettei lanka tule mitenkään riittämään. Onneksi varastoista löytyi Novitan Isoveli -lankaa sopivassa sävyssä jonka ajattelin jotenkin sopivan tämän värioksennuksen kaveriksi. Tuhosin jopa oman talvitakkini saadakseni tyttären takkiin napit. Kuinka pitkälle voi äiti vielä mennä?

Leikkasin nahanpalasta nuo läpyskät joihin sain napit kiinnitettyä ja ommella surautin koneella tuohon takkiin. 
Hippitiikeri(kö)?
Aiemmin valmistunut tiikeripipo joka on ollut jo kovassa käytössä
Rakkaan siskoni ensimmäinen kommentti takista oli "hippi". Eipä ollut tullut itselleni mieleenkään vaikka ehkä tuo on vähän väriensä puolesta sen näköinen? Jokatapauksessa tykkään takista ihan hirmuisesti vaikka onkin noin värikäs. Takki on kuitenkin niin hirmu paksu ettei ihan sisäkäyttöön sovi. Jospa keväällä pitäisi vaikka kauppareissuilla?


Mitäs mieltä te lukijat olette? liian värikäs? hippi?

5 kommenttia:

 1. Voihan se vähän hippikin olla, ainakin kaunis! Mielestäni sopivan värikäs, mutta ehdottomasti ei liian "silmille hyppivä".

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihana!!! Juuri sopivasti hippi, muttei liikaa :) Ihanat nuo napit! Ja värit ei oo ollenkaan yliampuvat, vaan just nätit! Kaunis takki ja kuvattava :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihana!!! Juuri sopivasti hippi, muttei liikaa :) Ihanat nuo napit! Ja värit ei oo ollenkaan yliampuvat, vaan just nätit! Kaunis takki ja kuvattava :)

  VastaaPoista
 4. Voi eiiiii miten söpö!! :D Miusta tässä on enemmän retrofiilistä kuin hippimeininkiä.

  VastaaPoista
 5. Minulla tuli mieleen mummolan värimaailma, jotenka kallistun minäkin retron suuntaan. Ja kaunis kuin mikä, ihastuttava.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!